Scheidingsbemiddelaar Rotterdam

U gaat scheiden en daar komen emoties bij kijken die het eerlijk en prettig onderhandelen soms lastig maken. Wilt u er toch samen uitkomen zonder er advocaten bij te halen die behoorlijk wat geld kosten? Dan kunt u een scheidingsbemiddelaar in Rotterdam inschakelen. Met een scheidingsbemiddelaar heeft u er een derde onpartijdige persoon bij die u samen begeleidt in het maken van concrete afspraken. Sandra Dekker is de mediator (bemiddelaar) achter DF Mediation. Zij kan u helpen om duidelijke afspraken op papier te krijgen en ze zal ervoor waken dat u niets over het hoofd ziet. Scheidingsbemiddeling is een veelal succesvolle manier om een scheiding goed te regelen.

Wat kan een register mediator voor u betekenen?

Een MfN register mediator (bemiddelaar) heeft specialistische kennis van uw rechten tijdens een scheiding en geeft u duidelijkheid over waar besluiten over genomen moeten worden. Een register mediator kan voor u de neutrale derde partij zijn die ervoor zorgt dat al uw belangen en die van uw partner aan bod komen. Sandra Dekker bespreekt samen met jullie zowel de emotionele kant van de scheiding als wel alle juridische aspecten. Wanneer u samen met uw partner kinderen heeft, stellen we ook samen een ouderschapsplan op. Zo kunt u erop vertrouwen dat de scheiding op een respectvolle manier wordt afgehandeld zonder dat u, uw partner of de kinderen daar de dupe van zijn. Samen streven we naar de beste oplossingen.

Toegevoegde waarde mediator t.o.v. advocaat

Wij zijn van mening dat u om de volgende redenen beter kunt kiezen voor een mediator dan voor een advocaat:

  • U houdt de oplossingen beter in de hand.
  • De kinderen ervaren de scheiding vaak als minder problematisch.
  • Het proces verloopt meestal sneller en goedkoper.
  • De relatie tussen de ex-partners loopt geen extra schade op, vaak verbetert deze juist.
  • Er zijn geen verliezers.

 

Hulp van een scheidingsbemiddelaar

Wilt u graag hulp bij uw scheiding van een scheidingsbemiddelaar in Rotterdam? U kunt contact opnemen met Sandra Dekker van DF Mediation door te bellen naar 010 – 751 19 23 of te mailen naar info@dfmediation.nl.