Scheidingsbemiddeling Hoogvliet

Jullie zijn samen tot een besluit gekomen om niet langer in de huwelijke staat tot elkaar verbonden te zijn. Een scheiding is nooit makkelijk en daarom kan wat professionele hulp bij de scheiding best fijn zijn voor het overzicht en om niks over het hoofd te zien. Voor scheidingsbemiddeling in Hoogvliet kunt u terecht bij DF Mediation. Als scheidingsbemiddelaar zijn wij de onpartijdige derde partij die u helpt bij het maken van afspraken. Wij hebben enkel een begeleidende rol en zullen geen van de partijen iets opleggen. Dankzij deze werkwijze zijn alle afspraken die jullie maken altijd jullie eigen keuze waar u zich beiden in zal kunnen vinden. Dit blijkt een succesfactor te zijn bij bijna iedereen.

Hoe werkt scheiden?

Een scheidingsproces is op te delen in een menselijk, juridisch en zakelijk proces:

  • Het menselijk scheidingsproces tekent zich af in de emotionele scheiding tussen partners.
  • Het juridisch scheidingsproces voltrekt zich via de route van het door de mediator opgestelde echtscheidingsconvenanten in het volgen van de juiste procedures.
  • Het zakelijk scheidingsproces behelst de onderhandelingen over de gezamenlijke eigendommen en de verdeling van de inkomsten wanneer twee mensen van elkaar scheiden.

Scheiden met kinderen

Scheiden met kinderen is een moeilijke beslissing waar vaak emoties bij komen kijken.Kinderen kunnen flink last hebben van een scheiding. Het is daarom belangrijk dat ouders hun kinderen zo goed mogelijk door deze moeilijke periode heen begeleiden. Sandra Dekkerricht zich speciaal op de belangen van u en uw kind(eren). Met DF Mediation voor u heeft u iemand die luistert naar het kind en de situatie rustig en duidelijk uitlegt.Met respect voor elkaar sluiten we samen dit huwelijk af.

Hebben u en uw ex-partner zelf al een ouderschapsplan opgesteld, heel goed! Het kan raadzaam zijn uw ouderschapsplan te laten controleren voordat u het ondertekent. Wij bieden daarvoor de Ouderschapsplan Check. Is allesrealistisch?Staat alles er duidelijk en goed in geformuleerd? Zijn er punten die aangescherpt kunnen worden? Door de check te doen en eventuele aanpassing te verwerken, weet u zeker dat alles wat van belang is, in uw ouderschapsplan staat. Zo kunt u met een gerust hart het ouderschapsplan ondertekenen.

Vragen? Neem gerust contact op!

Wilt u een afspraak maken bij onze register mediator voor scheidingsbemiddeling in Hoogvliet, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact op met Dekker Familie Mediation per e-mail(info@dfmediation.nl) of telefoon (010 – 751 19 23).