Scheidingsbemiddeling in Schiedam

Het besluit om uit elkaar te gaan is vaak een grote beslissing. Sandra Dekker is vanuit haar kantoor in Schiedam als scheidingsbemiddelaar de onpartijdige derde persoon die professionele hulp biedt aan u en uw partner om gezamenlijk de scheiding te regelen. Beslissingen zullen uiteraard nog altijd door u en uw partner genomen worden. Ook wanneer u niet verbonden bent in een huwelijk is het een grote beslissing en kunnen de emoties hoog oplopen in deze moeilijke periode. AlsMfN register mediator staat Sandra Dekker voor u klaar. Voorkom dat uw echtscheiding dreigt uit te lopen op een vechtscheiding en vraag hulp van bemiddelaar Sandra Dekker. Met respect en duidelijkheid helpt Sandra Dekker u graag verder.

Wat kan een register mediator voor u betekenen?

Een MfN register mediator (bemiddelaar) heeft specialistische kennis van uw rechten en geeft u duidelijkheid over waar besluiten over genomen moeten worden. Een register mediator kan voor u de onpartijdige derde partij zijn die ervoor zorgt dat al uw belangen en die van uw partner aan bod komen. Sandra Dekker bespreekt samen met jullie zowel de emotionele kant van de scheiding als wel alle juridische aspecten. Wanneer u samen met uw partner kinderen heeft, stellen we ook samen een ouderschapsplan op. Zo kunt u erop vertrouwen dat de scheiding op een respectvolle manier wordt afgehandeld zonder dat u, uw partner of de kinderen daar de dupe van zijn.

Scheiden in Schiedam: het proces

Een scheidingsproces is op te delen in een menselijk, juridisch en zakelijk proces.

  • Het menselijk scheidingsproces tekent zich af in de emotionele scheiding tussen partners.
  • Het juridisch scheidingsproces voltrekt zich via de route van het door de mediator opgestelde echtscheidingsconvenanten in het volgen van de juiste procedures.
  • Het zakelijk scheidingsproces behelst de onderhandelingen over de gezamenlijke eigendommen en de verdeling van de inkomsten wanneer twee mensen van elkaar scheiden in Schiedam.

U en uw partner hebben besloten te gaan scheiden en hebben de intentie om in goed overleg uit elkaar te gaan. In het kennismakingsgesprek kijken we wat ik voor u beiden kan betekenen en het is aan u samen of ik jullie om alles rond de scheiding in goede banen te leiden.

Vragen? Neem gerust contact op!

Wilt u een afspraak maken bij onze register mediator, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact op met Dekker Familie Mediation per e-mail: info@dfmediation.nl. Uiteraard kunt u ook bellen als u dat prettig vindt, we zijn te bereiken via telefoonnummer 010 – 751 19 23.